Υλικά
-
8 καπάκια γκοφρέτας για παγωτό
-
2 κούπες corn flakesΠροτείνεται κόκκοι ρυζιού με γεύση σοκολάτα
-
1 συσκευασία σοκολάτα κουβερτούρα125 γρ.
-
1 κ.σ. σπορέλαιο
-
Χρωματιστή τρούφα για πασπάλισμα
Οδηγίες
- Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα προσθέτοντας το σπορέλαιο.
- Αφού λιώσει η σοκολάτα προσθέτουμε τα corn flakes και τα ενσωματώνουμε.
- Γεμίζουμε τα καπάκια με τα σοκολατωμένα corn flakes και τα πασπαλίζουμε με την τρούφα.
- Τα αφήνουμε για περίπου μια ώρα να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα.
(Visited 181 times, 1 visits today)