Υλικά
-
1 συσκευασία (125 γρ.) σοκολάτα κουβερτούρα
-
100 γρ. χαλβάς βανίλια
-
1 κ. σ. βανίλια υποβρύχιο
-
1/2 κούπα αμύγδαλα καβουρδισμένα & χοντροκομμένα
-
1/2 κούπα κράνμπερις ή όποιο άλλον ξηρό καρπό της αρεσκείας μας
Οδηγίες
• Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα.
• Προσθέτουμε τη βανίλια και το χαλβά θρυμματισμένο.
• Ανακατεύουμε μέχρι να καταφέρουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
• Προσθέτουμε και τους ξηρούς καρπούς.
• Τοποθετούμε το μείγμα ανάμεσα σε δύο λαδόκολλες και προσπαθούμε να του δώσουμε το επιθυμητό σχήμα και πάχος.
• Το αφήνουμε σε κρύο μέρος για περίπου μία ώρα να σφίξει.
• Κόβουμε σε μέγεθος της αρεσκείας μας και απολαμβάνουμε.
(Visited 1.024 times, 1 visits today)