Υλικά
-
250 γρ. φάβα
-
1 μέτριο κρεμμύδι
-
3 φλ. τσ. νερό
-
2 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
-
1 σφηνάκι ελαιόλαδο
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
Οδηγίες
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τη φάβα με το νερό.
- Όταν αρχίζει να βράζει την ξαφρίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε.
- Προσθέτουμε το αλάτι και το κρεμμύδι περασμένο από το multi και την αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά μέχρι που να γίνει μια ομοιόμορφη μάζα. Χρειάζεται 10 λεπτά αν χρησιμοποιήσουμε τη χύτρα ή 20 λεπτά χωρίς τη χύτρα.
- Σερβίρουμε με φρέσκο κρεμμυδάκι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
(Visited 485 times, 1 visits today)