Υλικά
-
3 φλ. τσ. καρύδια αλεσμένα
-
1 και 1/2 φλ. τσ. τριμμένη φρυγανιά
-
1/3 φλ. τσ. κακάο
-
1 βανίλια
-
1 φλ. τσ. νερό
-
2 φλ. τσ. ζάχαρη
-
3 κ. σ. λικέρ
-
Διάφορες τρούφες, καρύδα, φλούδες αμυγδάλου για επικάλυψη
Οδηγίες
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τη ζάχαρη με το νερό και μόλις αρχίζουν να βράζουν ρίχνουμε το λικέρ
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα καρύδια, τη φρυγανιά, το κακάο και τη βανίλια
- Προσθέτουμε το σιρόπι και ανακατεύουμε μέχρι να καταφέρουμε μια ομοιογενή ζύμη. Αν είναι πολύ αραιή προσθέτουμε λίγη ακόμα φρυγανιά
- Βάζουμε τη ζύμη στο ψυγείο για περίπου μισή ώρα
- Πλάθουμε μπαλάκια και τα τυλίγουμε μέσα σε τρούφα της αρεσκείας μας, καρύδα ή φλούδες αμυγδάλου.
(Visited 4.828 times, 1 visits today)
Ένα σχόλιο Απόκρυψη σχολίων
Τα έχω φτιάξει
Απλά καταπληκτικά