Υλικά
-
1/2 φλ. τσ. αλεύρι γ.ο.χ.
-
2 φλ. τσ. νερό
-
1 κ. γλ. μουστάρδα σε σκόνη
-
1 κ. γλ. ζάχαρη
-
1/3 φλ. τσ. λάδι
-
2 κ. σ. χυμός λεμόνι
-
Αλάτι
Οδηγίες
- Βάζουμε σε μια κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά το αλεύρι και το νερό.
- Ανακατεύουμε καλά με το σύρμα μέχρι να πήξει.
- Το αφήνουμε να κρυώσει.
- Προσθέτουμε τη μουστάρδα, τη ζάχαρη ,το λεμόνι και το αλάτι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
- Προσθέτουμε σιγά σιγά το λάδι και ανακατεύουμε μέχρι να καταφέρουμε μια ομοιογενή σάλτσα.
- Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε αλάτι και λεμόνι αν χρειάζεται.
(Visited 4.012 times, 1 visits today)