Υλικά
-
15-20 φέτες πορτοκαλιού καραμελωμένες
-
125 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
-
1 κ.γλ. λάδι καρύδαςή οποιοδήποτε σπορέλαιο
Οδηγίες
• Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα προσθέτοντας το λάδι καρύδας ή το σπορέλαιο.
• Σε θήκη σιλικόνης για σοκολατάκια με διάφορα σχέδια (εγώ χρησιμοποίησα μακρόστενα) γεμίζουμε με ένα μικρό κουταλάκι το 1/3 της καθεμιάς.
• Αφήνουμε τη σοκολάτα για λίγο να σταθεροποιηθεί.
• Τοποθετούμε ένα κομμάτι κομμένο στα δύο ή πιο μικρό, ανάλογα με το μέγεθος της θήκης μας, από τα καραμελωμένα πορτοκάλια στη λιωμένη σοκολάτα.
• Γεμίζουμε τη θήκη με σοκολάτα.
• Τα αφήνουμε να παγώσουν και τα απολαμβάνουμε!
(Visited 566 times, 1 visits today)