Υλικά
-
1 φλ. τσ. ελαιόλαδο
-
1 φλ. τσ. νερό
-
1 φλ. τσ. ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι
-
2 μεγάλα κρεμμύδια
-
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
-
1/2 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
-
1 φακελάκι ξερή μαγιά
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
-
Θυμάρι
-
Γλυκάνισος
-
Περίπου 1 κιλό αλεύρι γ.ο.χ.
Οδηγίες
- Σε μια μικρή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το μισό ελαιόλαδο.
- Προσθέτουμε τα κρεμμύδια περασμένα από το multi, τα φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα και τις ελιές και τα τσιγαρίζουμε.
- Σε ένα μπολ βάζουμε το παραπάνω μείγμα και προσθέτουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το νερό, το αλάτι, το πιπέρι, το θυμάρι και το γλυκάνισο και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε τη μαγιά, το μπέικιν και το αλεύρι μέχρι να καταφέρουμε μια εύπλαστη ζύμη.
- Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για μια ώρα περίπου.
- Πλάθουμε κουλουράκια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180º C για 40 λεπτά περίπου.
(Visited 4.922 times, 2 visits today)
Ένα σχόλιο Απόκρυψη σχολίων
Τέλεια!