Υλικά
-
1 κουτί (400 ml) γάλα καρύδας
-
1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου με γεύση μπανάνα
-
3 ώριμες μπανάνες
-
2 κ. σ. ζάχαρη άχνη
-
1/2 φλ. τσ. σοκολάτα κουβερτούρα
-
1 συσκευασία μπισκότα digestive
-
2 κ. σ. φυτική μαργαρίνη
-
Τρούφα για πασπάλισμα
Οδηγίες
- Στο multi με τα μαχαίρια βάζουμε τα μπισκότα digetive και τα θρυμματίζουμε
- Λιώνουμε τη φυτική μαργαρίνη
- Προσθέτουμε τη σοκολάτα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα
- Περιχύνουμε με το μείγμα τα θρυμματισμένα μπισκότα και ανακατεύουμε
- Στρώνουμε ένα πυρέξ με την παραπάνω “ζύμη” και προσπαθούμε να καλύψουμε τη βάση και τα πλάγια του
- Κόβουμε τις μπανάνες σε φέτες και τις στρώνουμε πάνω από την παραπάνω “ζύμη”
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα καρύδας και το ανακατεύουμε λίγο μέχρι να πάρει μια βράση
- Προσθέτουμε τη ζάχαρη και το άνθος αραβοσίτου και ανακατεύουμε με ένα σύρμα μέχρι να καταφέρουμε μια ομοιογενή κρέμα
- Τοποθετούμε την κρέμα πάνω από τις μπανάνες
- Πασπαλίζουμε με την τρούφα και το βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 4 ώρες.
(Visited 1.223 times, 1 visits today)