Υλικά
-
6-7 καθαρισμένες αγκινάρες
-
1/2 φλ. τσ. φαρίνα
-
2 (περασμένα από το multi) κρεμμύδια
-
3-4 κ. σ. ελαιόλαδο
-
1 κ. γλ. Πάπρικα καπνιστή
-
3 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
-
Άνηθος
-
Δυόσμος
-
μαϊντανός
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
-
Ρίγανη
-
Λάδι για τηγάνισμα
Οδηγίες
- Αφού καθαρίσουμε και πλύνουμε τις αγκινάρες τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 10 λεπτά περίπου
- Σε μια λεκάνη βάζουμε τις αγκινάρες και τις λιώνουμε με ένα πιρούνι
- Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από την φαρίνα
- Διαδοχικά προσθέτουμε τη φαρίνα μέχρι να καταφέρουμε έναν πηκτό χυλό
- Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά.
(Visited 340 times, 1 visits today)