Υλικά
-
2 κ.σ. ταραμάς
-
1 σφηνάκι ελαιόλαδο
-
Περίπου 1 κούπα μουλιασμένο ψωμί
-
Για το μούλιασμα νερό
-
1 μέτριο κρεμμύδι
-
Περίπου 1 κούπα φαρίνα
-
μαϊντανός
-
Πιπέρι
-
Σκόρδο σε σκόνη
-
Για τηγάνισμα σπορέλαιο
Οδηγίες
- Σε ένα μπολ βάζουμε το νερό και μουσκεύουμε το ψωμί μας. Στραγγίζουμε καλά με τα χέρια για να φύγει όλο το νερό.
- Στο multi με τα μαχαίρια βάζουμε τον ταραμά με το ελαιόλαδο και το κρεμμύδι και τα πολτοποιούμε ώστε να “σπάσει” ο ταραμάς.
- Σε ένα μπολ προσθέτουμε το μουλιασμένο ψωμί, το μείγμα του ταραμά και όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τη φαρίνα.
- Προσθέτουμε σιγά-σιγά τη φαρίνα και προσπαθούμε να καταφέρουμε μια εύπλαστη ζύμη. Το πόση φαρίνα θα χρειαστούμε εξαρτάται από το πόσο καλά έχουμε στύψει το ψωμί.
- Πλάθουμε τους ταραμοκεφτέδες σε σχήμα της αρεσκείας μας και τους πανάρουμε με τη φαρίνα.
- Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά.
(Visited 1.410 times, 1 visits today)