• Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το σπορέλαιο, το κονιάκ και τη σόδα. • Προσθέτουμε τη ζάχαρη, το κακάο και τη φαρίνα κοσκινισμένα και ανακατεύουμε με το σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθούν....
Για το παντεσπάνι Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα το χλιαρό νερό με τη σόδα και το κοσκινισμένο κακάο. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, το σπορέλαιο, τη βανίλια και το κονιάκ...
Στο multi με τα μαχαίρια βάζουμε το καθαρισμένο αβοκάντο με τη μισή κούπα χυμό πορτοκάλι και το πολτοποιούμε όσο μπορούμε καλύτερα. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα το υπόλοιπο...
Στο multi με τα μαχαίρια βάζουμε τα μπισκότα digetive και τα θρυμματίζουμε Λιώνουμε τη φυτική μαργαρίνη Προσθέτουμε τη σοκολάτα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα Περιχύνουμε με το μείγμα...
Αφού καθαρίσουμε τα βρασμένα κάστανα τα πολτοποιούμε με τον πολτοποιητή της πατάτας ώστε να κρατήσουν τη γεύση τους Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα πλάθουμε σε μπαλάκια στο μέγεθος της...