Για τη ζύμη · Βάζουμε σε ένα μπολ τη φαρίνα κοσκινισμένη μαζί με τη ζάχαρη και την υγρή βανίλια και τα ανακατεύουμε. · Προσθέτουμε το κρασί, το λάδι και τη...
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μήλα σε λεπτές φέτες Βάζουμε τα μήλα μαζί με το λεμόνι και τη φυτική μαργαρίνη σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και τα αφήνουμε μέχρι...
Στον κάδο του μίξερ προσαρμόζουμε το φτερό και χτυπάμε τη φυτική μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε τη σόδα και το κρασί και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Προσθέτουμε το...