• Σε μια λεκάνη προσθέτουμε το αλεύρι, τη μαγιά, τις ελιές, τη σάλτσα σόγιας , το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη και τη σκόνη σκόρδου και τα ανακατεύουμε ελαφρά. •...
• Σε ένα μπολ βάζουμε τη μία κούπα χλιαρό νερό με τη μαγιά και τη ζάχαρη. Τα ανακατεύουμε και αφήνουμε το μείγμα σε ζεστό μέρος μέχρι να αφρίσει. • Σε...
Σε μια μικρή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το μισό ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια περασμένα από το multi, τα φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα και τις ελιές και τα τσιγαρίζουμε. Σε ένα μπολ βάζουμε το...
Για το φύλλο Σε ένα μπολ προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο, το νερό, το ξύδι, το αλάτι και ζυμώνουμε όσο καλύτερα μπορούμε ώστε να καταφέρουμε μια ελαστική ζύμη. Αν χρειαστεί προσθέτουμε...