Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να ζεσταθεί. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια κομμένα στα τέσσερα και το σκόρδο και τα αφήνουμε να μαραθούν. Προσθέτουμε τη γλυκοπατάτα, τα καρότα,...
Βάζουμε αποβραδίς τους γίγαντες στο νερό να μουλιάσουν. Στη χύτρα προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να ζεσταθεί. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια περασμένα από το multi και τα αφήνουμε να τσιγαριστούν....
Σε ένα ταψί τοποθετούμε μια λαδόκολλα και απλώνουμε τα sticks της κόκκινης κολοκύθας. Τα πασπαλίζουμε με το λάδι, το αλάτι, το πιπέρι, το τσίλι, το μοσχοκάρυδο και την καπνιστή πάπρικα....