Βγάζουμε τη μαργαρίνη από το ψυγείο 2 ώρες περίπου πριν για να ξεπαγώσει. Στο κάδο του μίξερ προσαρμόζουμε το φτερό και χτυπάμε τις δύο φυτικές μαργαρίνες με τη ζάχαρη και...
Για τη ζύμη Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το χλιαρό νερό, τη μαγιά και μια πρέζα ζάχαρη και το αφήνουμε να ενεργοποιηθεί Προσθέτουμε τη λιωμένη μαργαρίνη το γάλα αμυγδάλου και ανακατεύουμε...
• Σε μια λεκάνη προσθέτουμε το γάλα αμύγδαλου και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. • Προσθέτουμε την πούδρα αμυγδάλου, το εσάνς πικραμυγδάλου και τη φαρίνα κοσκινισμένη...
Σε μια λεκάνη βάζουμε τη νωπή μαγιά με δύο κουταλιές αλεύρι. Με τα χέρια μας τρίβουμε τη μαγιά με το αλεύρι και τα ενοποιούμε. Προσθέτουμε τη μία κούπα νερό και...