0 0
  • Share
  • 19.240 Θεάσεις
  • Like 12
  • 55΄
  • Μερίδες: 10
  • Εύκολη
  • Περίπου 3,5€

Κρέπες νηστίσιμες

Υλικά

Οδηγίες

Share
  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά με το σύρμα μέχρι να καταφέρουμε έναν πηκτό χυλό
  • Σουρώνουμε το χυλό
  • Τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά ένα αντικολλητικό τηγάνι διαμέτρου 26 cm. και το αφήνουμε να ζεσταθεί
  • Μόλις ζεσταθεί το τηγάνι ρίχνουμε με τη βοήθεια ενός φλιτζανιού ποσότητα χυλού ίση με το μισό του
  • Κουνάμε το τηγάνι ώστε να πάει σε όλη την επιφάνεια
  • Μόλις η κρέπα ψηθεί (χρειάζεται 2-3 λεπτά), θα ξεκολλήσει από τον πάτο
  • Με τη βοήθεια μιας σπάτουλας την γυρίζουμε και την αφήνουμε να ψηθεί και από την άλλη μεριά
  • Συνεχίζουμε τη διαδικασία και με τον υπόλοιπο χυλό/li>
  • Σερβίρονται με πραλίνα φουντουκιού, σιρόπι σοκολάτας, τριμμένο καρύδι ή οτιδήποτε άλλο της αρεσκείας μας
  • Αν τις προτιμούμε αλμυρές παραλείπουμε τη ζάχαρη από τη ζύμη.
(Visited 19.240 times, 1 visits today)

Reviews συνταγών

Δεν υπάρχουν ακόμη reviews για αυτή τη συνταγή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα παρακάτω για να ξεκινήσετε
Τρουφάκια με κάστανο - συνταγή
προηγούμενο
Τρουφάκια με κάστανο
Κρουασανάκια νηστίσιμα
επόμενο
Κρουσανάκια νηστίσιμα
Τρουφάκια με κάστανο - συνταγή
προηγούμενο
Τρουφάκια με κάστανο
Κρουασανάκια νηστίσιμα
επόμενο
Κρουσανάκια νηστίσιμα

Προσθέστε το σχόλιό σας

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here