Υλικά
-
1 συσκευασία σοκολάτα κουβερτούρα125 γρ.
-
1 κ.σ. βανίλια υποβρύχιο
-
2 κ.σ. φιστίκια αλμυρά
-
2 κ.σ. φυστικοβούτυρο
Οδηγίες
• Σε μπεν μαρί βάζουμε τη σοκολάτα με τη βανίλια και την αφήνουμε να λιώσει.
• Σε μια λαδόκολλα τοποθετούμε το μισό από το παραπάνω μείγμα και με τη βοήθεια μιας άλλης λαδόκολλας το απλώνουμε και φτιάχνουμε μια στρώση σοκολάτας σε πάχος της αρεσκείας μας.
• Τη βάζουμε στο ψυγείο και την αφήνουμε να σφίξει.
• Απλώνουμε από πάνω το φιστικοβούτυρο και τα φιστίκια και τα βάζουμε και αυτά για λίγο στο ψυγείο να σφίξουν.
• Τέλος απλώνουμε την υπόλοιπη σοκολάτα και αφού σφίξει το κόβουμε σε κομμάτια μεγέθους της αρεσκείας μας και απολαμβάνουμε.
(Visited 2.281 times, 1 visits today)