Υλικά
-
1 κουτί μπισκότα digestive
-
5 φλ. τσ. σιρόπι ανανά
-
3 κ. σ. φυτική μαργαρίνη
-
1/2 φλ. τσ. σταγόνες σοκολάτα κουβερτούρα
-
3 κ. σ. νερό
-
3/4 φλ. τσ. ζάχαρη
-
2 φλ. τσ. κορν φλάουρ
-
Κομπόστα ανανά για διακόσμηση
Οδηγίες
- Στο multi με τα μαχαίρια βάζουμε τα μπισκότα digetive και τα θρυμματίζουμε.
- Λιώνουμε τη φυτική μαργαρίνη.
- Προσθέτουμε τη σοκολάτα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.
- Περιχύνουμε με το μείγμα τα θρυμματισμένα μπισκότα και ανακατεύουμε.
- Στρώνουμε ένα πυρέξ με την παραπάνω “ζύμη” και προσπαθούμε να καλύψουμε τη βάση και τα πλάγια του.
- Σε μια κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά βάζουμε το σιρόπι ανανά με τη ζάχαρη και ανακατεύουμε με ένα σύρμα μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το κορν φλάουρ με το νερό.
- Προσθέτουμε το κορν φλάουρ στο παραπάνω μείγμα και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει.
- Τοποθετούμε τη κρέμα πάνω από τα θρυμματισμένα μπισκότα.
- Βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 4 ώρες.
- Γαρνίρουμε με τα κομμάτια ανανά.
(Visited 1.313 times, 1 visits today)