Υλικά
-
1 φλ. τσ. σόγια σε μορφή κιμά
-
1 φλ. τσ. τριμμένη φρυγανιά
-
2 (περασμένα από το multi) κρεμμύδια
-
1 (περασμένη από το multi) σκελίδες σκόρδο
-
3 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
-
Άνηθος
-
Δυόσμος
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
-
Ρίγανη
-
Κόλιανδρος
-
Βασιλικός τριμμένος
-
Λάδι για τηγάνισμα
Οδηγίες
- Βάζουμε τη σόγια να βράσει.
- Μόλις πάρει μία βράση την αποσύρουμε από τη φωτιά και αφού την αφήσουμε 10 λεπτά να σταθεί την βάζουμε σε σουρωτήρι να στραγγίσει.
- Τη στύβουμε όσο πιο καλά μπορούμε.
- Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τη φρυγανιά.
- Διαδοχικά προσθέτουμε τη φρυγανιά μέχρι να καταφέρουμε μια ζύμη που μπορούμε να την πλάσουμε.
- Πλάθουμε σε σχήματα της αρεσκείας μας και τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά.
(Visited 7.635 times, 1 visits today)