Υλικά
-
2 συσκευασίες των 125 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
-
1/2 κ.γλ. βανίλια υποβρύχιοεναλλακτικά χρησιμοποιήστε λάδι καρύδας ή σπορέλαιο (η βανίλια κάνει τη σοκολάτα πιο μαστιχωτή)
-
1 κ.γλ. γλυκόζη
-
2 κ.σ. ζάχαρη άχνη
-
1-2 κλωναράκια δυόσμουανάλογα του πόσο έντονη θέλουμε τη γεύση του δυόσμου
Οδηγίες
Για τη γέμιση
• Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και αναδεύουμε μέχρι να καταφέρουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
• Τοποθετούμε το μείγμα στο ψυγείο για 1-2 ώρες για να σφίξει.
Για τα σοκολατάκια
• Σε μπεν μαρί λιώνουμε τις σοκολάτες προσθέτοντας τη βανίλια το λάδι καρύδας ή το σπορέλαιο.
• Σε θήκη σιλικόνης για σοκολατάκια με διάφορα σχέδια γεμίζουμε με ένα μικρό κουταλάκι το 1/3 της καθεμιάς.
(Visited 1.509 times, 1 visits today)