Υλικά
-
Περίπου 1/2 κιλό αλεύρι γ.ο.χ.
-
Περίπου 2 κούπες Ελαφρώς χλιαρό νερό
-
1 φακελάκι ξερή μαγιά
-
1 κ.σ. σάλτσα σόγιας
-
Περίπου 1 κούπα ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
-
Σκόρδο σε σκόνη
-
Ρίγανη
Οδηγίες
• Σε μια λεκάνη προσθέτουμε το αλεύρι, τη μαγιά, τις ελιές, τη σάλτσα σόγιας , το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη και τη σκόνη σκόρδου και τα ανακατεύουμε ελαφρά.
• Προσθέτουμε σιγά-σιγά το νερό μέχρι να καταφέρουμε μια εύπλαστη ζύμη.
• Πλάθουμε μπαλάκια σε μέγεθος μπουνιάς και τα τοποθετούμε αραιά στο αντικολλητικό ταψί.
• Αφήνουμε τα ελιόψωμα σε ζεστό μέρος να φουσκώσουν για μια ώρα περίπου.
• Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180º C για 40 λεπτά περίπου ή μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφί χρώμα.
(Visited 4.265 times, 1 visits today)
Βήματα:
1
OK
|
|